Pioen Huisartsenpraktijk

Markt 8, 2290 Vorselaar 014 15 16 47 secretariaat@pioenhuisartsenpraktijk.be
Maak snel en makkelijk online je afspraak Afspraak maken

Welkom in Pioen huisartsenpraktijk!

 

Pioen is een open, warm huis voor iedereen met vragen over gezondheid, zorg en welzijn.

Onze huisartsenpraktijk is een deel van het gezondheidshuis Pioen. Voor meer info ga naar https://www.pioenvorselaar.be/

De huisarts kan een belangrijke rol spelen in het leven van een mens. We behandelen patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere, waardoor we echte familieartsen zijn. Het doel van huisartsengeneeskunde is om een goede vertrouwensrelatie op te bouwen met de patiënt en de mens achter de patiënt te leren kennen, zodat het naast medische ook op psychologische en sociale vlak geholpen kan worden.

Ons doel is om verder te groeien naar een multidisciplinaire praktijk. In geneeskunde bereiken we betere resultaten door takenverdeling tussen verschillende deskundigen binnen en buiten de praktijk (artsen, verpleegkundigen, praktijkassistenten, psychologen, diëtisten, kinesisten, specialisten…). De verpleging zal in onze praktijk een belangrijke rol hebben en eigen consultaties kunnen uitvoeren (zoals bloedafnames, ECG’s, vaccinaties, preventieraadplegingen…). De huisartsen hebben een coördinerende rol in zo’n systeem.

Naast de genezing is de preventie een belangrijk onderdeel van ons werk en ons moto zal altijd blijven “Beter voorkomen dan genezen”. We gaan ons richten zowel op primaire preventie en gezonde levensstijl bij gezonde populatie als op secundaire preventie bij chronische patiënten.

 

Het team Pioen huisartsenpraktijk

 

Nieuwe huisarts in Pioen

Nieuwe huisarts in Pioen

We willen onze nieuwe collega dr. Stéphanie Janssens van harte verwelkomen in ons gezondheidshuis Pioen.

meer info over Stéphanie ...

Team

Dr. Stefan Tanasijevic
Dr. Stefan Tanasijevic
huisarts

Dr. Stéphanie Janssens
Dr. Stéphanie Janssens
huisarts

Annelies Josten
Annelies Josten
verpleegkundige